OM OSS

ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR BLOMMOR - LINKÖPING, MJÖLBY, VADSTENA


Catarina som har varit intresserad av blommor i hela sitt liv har i vuxen ålder gjort verklighet av sin barndoms dröm att utbilda sig till och arbeta som florist efter att ha jobbat statligt i många år, framför allt med kontroll och kalibrering av polisens bevisinstrument för alkoholutandningsprov. Efter floristutbildningen 2017 examinerades hon av Floristernas yrkesråd för yrkesbeviset med godkänt resultat. I augusti 2017 tog hon över blomsterbutiken i Mantorp och bildade aktiebolaget Blomsterhjärtat Floristdesign.

Jag och min personal har som mål är att göra dig som kund så nöjd som möjligt genom att erbjuda kvalitetsprodukter inom växter och snittblommor, blomsterbinderi, presentartiklar och heminredning. Vi är måna om att ge bästa möjliga service, vilket vi tror du märker när du besöker oss. Ni hittar oss i Mantorp, i närheten av Mjölby, Vadstena och Linköping.

Catarina Enstedt är innehavare av Blomsterhjärtat

AFFÄRSIDÉ

Blomsterhjärtas affärsidé är att erbjuda sina kunder ett brett, spännande och prisvärt sortiment med blommor, växter, tillbehör samt floristiska hantverksprodukter av hög kvalitet.

VISION

Blomsterhjärtats vision är att erbjuda personlig service och yrkeskunskap.

VÄRDEGRUND

Blomsterhjärtats värdegrund utgår från glädjen i mötet med kunderna, att ge god service i både stort och smått, att få dela med sig av sina kunskaper och kärleken till det floristiska hantverket.